Pengikut Setia

Dawooz: Selamat Hari Raya AidilAdha

Enough..
Untuk title post itu..
Selamat Berkorban Untuk agama bangsa dan negara.
Salam buat kawan jauh nun di perantauan..
N kepada Linda,take care sayang..

Jumpa di Miri lak ;)
Bye..
Simple post ..hehe

Dawooz: Balik ke miri on ride

Dawooz akan balik ke Miri pada 24 November jam 8 pagi..Dahla kena limpas jalan ladang macam ape je..Susah betul la transportation di sini..Haiya...Takpa,janji balik raya haji nanti hehe..Damn..alang2 bah..My final exam on 7 Dec..Adoi..My sayang owedy balik Miri..Takpa laa..Janji Exam baru 1 week or 2 week je..RIlek...Focus on study heheh...haiya

Dawooz: Hidup itu Kehidupan.

Hiduplah seperti kehidupan itu hidup.
Settle

Dawooz: Susah ke nak diam?

Hey...Todays 13 November baru jak habis exam Math Engineering B1001 Module Polytech Mukah,taklar susah sangat exam tu..Cuma logarithm pancit sikit aarr...Nyway esok ada exam Aplikasi Komputer ngan Sains Juruteknik.Cuma preparation awal tu agak kelam-kabut sikit la..coz bz pulak dengan assignment lain-lain nak dibuat.Buatnye tak cukup masa...Adohh..Dahla assignment tekno worksyop kena hanta isnin ini tepat masa pulak tu..
Langsung takde masa nak rehat sebenarnya.Kadang-kadang memang amik kesempatan nak rehat bila ada peluang...

Now dauz post news terbaru ini melalui line broadband...Yapun hampeh mcm sial je..Baik pakai line tmney dial-up zaman 98-99.Zaman corruption..Aku just nak cari information pasal 'Generator Steam' pun terpaksa tunggu 2-3 jam..Padahal kalau di Miri cepat aje nak loading time pages website walaupun build-up pages berdasarkan pages css atau .php...Kalau jenis flash sikpayah cerita,memang kong habis la mun line celcom broadband kat ctok.Kalau benda camtok,memang aku tak leh nak diam la..coz semua korang tau kan line celcom diwarkan sebagai line pertama di Malaysia.Hanya tinggal mimpi..Kita baru berbangga dengan line 7.2 mbsp,kalau kat negara lain line dah berpuluh-puluh mbsp line internet,tak juga bising-bising.

Ok...dawooz cerita lain pulak lah...Aku bukanlah nak marah-marah kat sesapa pun ok..tapi ada pulak mamat perasaan laa aku marah kat dia...Kalau bolehlah,aku tak nak la nak gaduh pasal perempuan..Cuma mmg sayang betul dengan relationship yang dah terbentuk selama bertahun..Kalau korang pun,ada relationship bertahun,sanggup ke nak lepaskan sebab orang lain ganggu?Aku bukan nak berjiwang sakan..Aku bukan camtu..Tapi fikirlah,renungi diri muhasabah peribadi ;)

Aku pun tak kacau relationship orang..So takpe,Allah tu Maha Adil lagi Bijaksana..Mungkin ada yang tersirat..Mana ade orang hidup tak kena dugaan,rintangan atau cubaan..Yang perlu,sabar....sabar...sabar...Aku lagilah jenis yang tak peduli apa orang nak cakap...Siapa yang rapat dengan aku tau la macam mana tahap kedegilan aku..kalau aku nak sumthing,mesti sampai dapat walaupun apa sekalipun..
Susah ke nak diam tengok orang lain senang n happy dengan relationship ?Tepuk dada,tanya hati..Hitamkah hati anda?atau setajam kaca kah hati anda?Its Karma.Buat baik dibalas baik..kacau relationship orang,pasti orang lain kacau u punya relationship...

Nyway,Taklama lagi hari raya haji..Maybe dawooz tak balik ke Miri...Tapi Mama suruh balik la pulak..So balik je..Yang penting aku nak tengok penyembelihan..tapi jangan sampai nanti ada juga yang disembelih aku nanti..hehe....
Aku okay je kalau korang ok dengan aku..Im simple

Dawooz: Sebuah buku seribu mukadimah ilmu.


Hey.dawooz p0st skali lagi dgn guna hp w910i yg berlinekan DiGi..takda makna pun tittle p0st dgn apa yg dawo0z nak tulis dlam nie..its just simply reverse psychology of words...tak semua yg btajuk ada makna tersurat...makna tersirat lebih meaningful..

Yeah..dawooz nak luahkan sikit je..Kalau sape ada yg tak suka sumthng,tl0ng jgn ckap blakang..especially about relati0nship..I know ada people yg kata hubungan kami(dawooz n linda) itu ini apa2 lg lar..just u need to remember,when u talks ab0ut people,an0ther pe0ple will do the same..its about rule of karma..and then,happiness n0t judge by what people talks but we will judge happiness by my 0wn way..aku tak pduli ar apa org nak ckap,itu kbhagiaan korang nak ckap n nak kacau rlati0nshp orang len..aku d0akan k0rang panjang umur je.that all...

Yeah..dawooz fine je.nyway,to all my fell0w friends,ill wish ur luck to get hiGher p0inter in ths finale exam..hope i do so..and to my sayang,take care of urself.remember to remember me k?hmm..

Total Pageviews