Pengikut Setia

Macam mana nak bagi line wifi stabil??

Hai kepada blogger dan pembaca sekalian.

Hari ini post saya berkaitan cara untuk bagi optimize wireless laptop atau desktop anda ke tahap maksimum atau nak bagi wireless tak putus2 kalau signal rendah.

Selalunya kita akan melalui line wireless kita putus-putus atau line agak lembab di tempat open network macam Starbuck,McDonald atau kedai mamak.Sebab pengguna line wifi terlalu banyak.
Anda boleh download perisian ini dengan menaip di Google ."Wireless Optimizer"" atau directly klik kat link ni >>> Wireless Optimizer<<.Dengan website sana ada langkah demi langkah yang agak ringkas untuk diikuti .


Anda boleh cuba ia di mana ada wifi free..

Setahun Menghilang.Kini mendatang.

Salam Sejahtera....

Setahun menghilang,kini baru muncul.Blog ini ditinggalkan berdebu-debu tanpa aku update...Kesiankan...

Kenapa menghilang?
Kerana agak sibuk dengan kehidupan,hampir terlupa katakunci blog ini.

Hampir setahun menghilangkan diri daripada dunia maya,kini aku kembali.Alhamdullilah.Masih diberikan Allah kesihatan yang sedia ada untuk mencari ilmu dan mengerah keringat tenaga tulang 4 kerat yang masih lagi muda perawan.

InsyaAllah blog ini akan menyediakan informasi yang berguna selain daripada blog peribadi aku.Informasi tak kira terkini,terkemudian dan seangkatan dengannya.Aku nak tambah lagi orang yang masuk ke blog ini.

Ok..InsyaAllah akan ada update lagi akan datang.

Total Pageviews