Pengikut Setia

DAWOOZ: Dia penting bg ku..


Hey geng.kta bjumpa lagi...dawooz just dpt update blog dgn p0st mlalui hp je..line internet sini bengap glerr beb...tensi0n ar,nak search inf0rmati0n pun susah.lembab tahap cipan,kata IT peneraju masa hdapan..tak jugak maju2 line sini..mana nak dpt 1malaysia...sial sungguh itu Celc@m..

Arghh...dia mmg penting dlam hdupku,bkan hp,bkan line internet..tapi,manusia..dia kekasihku..mmg bena parent jgak penting...dua2 penting dlam hdupku...dawooz cuma nak linda.hmm..bytheway,i really miss her day by day,m0re,nite by nite.huh..trust each others key of the relati0nship...but,daw0oz xsuka guy yg suka kacau awek org..dah tau awek tu pnting bg others guy,so wat pe lg nak kacau awek tu aite....takde tamadun sungguh...panas ati beb,s0ry ar kalau ada yg terasa,n0t to sumb0dy..tp ,siapa makan cili,pedas tu dia yg rase.tp kalau dah tau cili tu pedas takkan tak paham lg..

0 Response to "DAWOOZ: Dia penting bg ku.."

Total Pageviews