Pengikut Setia

Dawooz:Hari terakhir di 2009

Hai kawan-kawan...
Hari ini 31 December 2009.Hari terakhir di tahun 2009 iaitu Hari Khamis.Dan Hari terakhir jugak aku akan blogging di tahun 2009.Dan last post in December ini..Aiyah..Bulan December inilah paling tidak mempunyai mood untuk online,aku pun tidak tahu kenapa dan mengapa.

Aku hanya ingin lalu jam demi jam ini di rumah dengan amannya..Tak tahulah siapa kawan yang nak bawa jalan.Dan sebenarnya aku malas nak kira countdown 2010 ini..Kenapa?

Aku malas lar nak countdown ini,nak bersesak-sesak ntah dengan melaun-melaun yang bising-bising.Kalau nak sambut new years tu ada la caranya,ni tak,last-last gerenti ada gaduh-gaduh..Tak puas ati punya pasal la tu..Tu yang aku tak puas ati tu..sikit-sikit punya hal mesti nak gaduh.aku pun tak paham muda-mudi masa kini.Susah kita nak cakap.Jadi baik kita tengok aje..

Tidak banyak yang aku nak ulaskan cebisan kata,aku hanya ingin kata,banyak ranjau dan dugaan yang aku dah lalui 2009 ini..Semoga 2010 akan membuat kita semua lebih tabah menghadapi apa jua masalah dan juga kegembiraan 2010 akan dikongsi bersama-sama dengan sesiapa mahupun keluarga dan juga yang tersayang sekalipun.

Semoga kenangan lalu akan diingati sentiasa dan semoga kepahitan masa lalu menjadi kemanisan pengalaman masa akan datang.Dan semoga kita selalu mendapat redha-Nya dalam apajua sekalipun yang dilakukan.Dan semoga..semoga..semoga...Lu sambung sendiri la ....

Dan yang paling penting sekali,kepada wahai sang pembaca blog ini,kepada sesiapapun mahupun kepada yang pernah terasa,merasa,tertekan,mahupun apa-apa sahaja yang telah membaca [post di blog ini] aku ingin sekali memohon sejuta kali perkali elektron yang ada kesalahan aku..Sorry beb berbanyak kalau aku ada terkasar bahasa,tersalah bicara,terkorban saudara,mahupun 'ter' apa sekalipun.Aku hanya insan biasa yang tak perlu untuk dipersalahkan kerana aku sering kali membuat kesalahan.Kita manusia..Bukan tuhan.

Sekian..
Selamat menyambut tahun baru 2010 dengan amannya dan selamat selalu ok?

0 Response to "Dawooz:Hari terakhir di 2009"

Total Pageviews