Pengikut Setia

Blackberry Bold 2 aka 9700 on my hand.

Salam blogger sekalian,

Hari ini 27 ramadhan bermakna tak lama lagi raya aidilfitri akan menjelma .So apa macam persediaan korang semua ek?Dawooz ala kadar je..cuti raya pun pendek je..Dalam seminggu aje cuti nanti,dalam raya ke-empat sudah balik ke politeknik.Kali ini raya paling pendek dirasai :) tapi takpe sebab menunaikan tanggungjawab belajar kan ...

Lagipun,insya-Allah tiap tahun akan kita menyambut raya kalau umur panjang.Tapi study hanya sekali dalam masa tertentu..Tak mungkin boleh ulang lagi menuntut ilmu,hee..mengerepak sekejap yea...

Nyway,berbalik kat post kat atas tu.Dawooz dah guna BB Bold 2 dalam masa 6 bulan dah dan agak berpuas untuk ber-facebook,ber-bbm,dan juga ada Instant Messanger macam Yahoo Messenger,Google Talk dan juga MSN

Dawooz amik Blackberry Internet Service atau BIS yang menggunakan plan telco digi yang agak murah yang itu RM 25 sebulan bersamaan RM 0.98 sen sebulan je.Kalau korang ada blackberry dah boleh la bertukar guna line digi ..Sebab rasanya line digi ni agak murah dan berbaloi-baloi.Korang bleh la usha kat link digi blackberry ni.

Mula-mula dulu dawooz pakai plan BuddyBerry dari digi jugak rm1 satu hari..Agak mahal setelah dikira-kira sebulan dekat rm30 .Tapi plan baru digi ni best sangat..rm25 sebulan untuk unlimited BlackBery service termasuk la bbm,fb,ym dan bb apps yang lain macam Foursquare kan.pastu,dawooz amik la plan yg rm25 sebulan agak murah dan berbaloi untuk duit..Worth for money la orang putih kata..

Dan screenshoot dibawah pun detail pasal Enjoi Berry dari plan digi..

Sekarang ni aku bahagia guna digi+Blackberry .Dapat la aku berhubungan dengan yang tersayang nun jauh di sana.Dengan adanya Blackberry,aku dapat berhubung selalu dengan si dia.Boleh dikatakan 24/7 la aku boleh chatting dengan si dia.

Sekian dulu aku punya penulisan ala-ala kebosanan.Korang tak nak pakai blackberry ke?ehem2..hehe..


0 Response to "Blackberry Bold 2 aka 9700 on my hand."

Total Pageviews