Pengikut Setia

Kenapa aku menghilang dan TErrr....


Wah...pagi-pagi macam ni dawooz takboleh tido..terbangun daripada lena..Ahh..kenapa tido awal sangat semalam? Bisikku sendirian.Terbangun daripada tidur dawooz terus menekan switch laptop .Nak update blog? yeah...dah berkurun lamanya dawooz dah tak update blog kesayangan ini,


Sebenarnya dua tiga hari ini dawooz agak dalam keadaan yang kurang menyihatkan walaupun dawooz sememangnya sihat sangat.Dawooz demam dan batuk-batuk.So,tu lah pasalnya dawooz jarang nak update blog .Tambah pula,hari-hari keja dari pukul 7 pagi sampai 4.30 petang.


Kerja yang sebenarnya dawooz nak habiskan intern untuk politeknik selama 5 bulan.Dawooz praktikal dalam bidang oil and gas,sebenarnya agak mencabar iman jugak lar.First day datang praktikal just lapor diri kan supervisor.Second day praktikal,dawooz dapati apa yang dibelajari kat politeknik langsung sedikit digunapakai.Benalah kata orang,belajar tinggi-tinggi nak dapat sekalung ijazah je.Tapi dalam real life experience as worker tu kena ada kot bagi lepasan graduan.Sebabnya,hanya 1 per 10 je apa yang dibelajar akan dipraktik kat tempaat kerja..As my 2 cent jerkk la..


Dawooz pun agak kurang sihat sebab selalu pergi site dan berpanas.Kalau hujan mesti semua kerja dihentikan di site.Bytheway,dawooz agak happy.Rasa rindu kang kalau terpaksa berhenti praktikal.Sebabnya dawooz suka sangat ikut abang-abang technician yang memang banyak bagi ilmu dalam bidang Mekanikal .




Akan bersambung lagi nanti untuk post akan datang.. hehe..Dawooz just nak update serba sedikit je.

0 Response to "Kenapa aku menghilang dan TErrr...."

Total Pageviews