Pengikut Setia

FaceBook dan Zaman Kejatuhan

Hey hari ini dawooz takde update sangat yea..Baru je kemas-kemas rumah ..Jadi anak dara kejap yerk..hehe..tak kan lelaki dah tak leh nak kemas rumah kan??Ahakz...Sebenarnya dawooz baru tahu yang Facebook ini akan luput 15 march 2011 tetapi macam mendengar rumours je kan?Hehe...



Ade jugak rumours yang dawooz dengar dari forum luar yang mengatakan Mark Zuckerberg dah tak sanggup dah nak tanggung kos server facebook yang semakin tinggi.Tetapi itu rumous je lah.Kita tunggu je lah 15 March 2011 nanti,Ade kemungkinan jugak pemilik Facebook yang berbangsa Yahudi ini akan membuat sesuatu yang di luar dugaan.Ala surprise katanya.Atau mungkin ini hanya satu konspirasi Yahudi?So sama ada facebook akan tutup atau bertahan ianya tidak akan menjejaskan kehidupan aku.


Facebook memang diduga tidak akan dapat bertahan lama sama jgak kes dengan Friendster yea.Dawooz masih jugak ada friendster dan juga facebook.Kepada Facebooker yang diehardfan susah la kalau sehari dah tak online facebook tentu merana dunia..hehe..



Apa kata mungkin sudah tiba masanya untuk anak Malaysia mencipta sendiri laman sesawang rangkaian sosial seperti facebook,myspace dan friendster.Mana tau boleh kaya macam Mark Zuckerberg .Kaya tau kalau dapat buat laman web rangkaian sosial ni lagi-lagi terkenal macam facebook nie.Boleh dapat berjuta-juta tau.


Tapi adat la,setiap yang naik pasti akan tiba zaman kejatuhannya cuma tidak kira lama atau sekejap atau dalam sekelip mata je.So,dawooz sesekali tidak akan terjejas dengan kejatuhan facebook ni.Cuma kalau perkara ini terjadi betul-betul dawooz susah la nak main games Mafia Wars n CityVille je..hehe...macam budak-budak dah..hehe..


So dawooz dah aktif balik guna friendster ni..hehe :D ..

p/s: Gunalah sosial network sebaiknya..

3 Response to "FaceBook dan Zaman Kejatuhan"

  1. baru tau pasal nih... dy nak tutup, tutup laa...huhu....

    Tutup le.. Takde orang matipon pasal FB.. :)

    dawooz says:

    ira >>> ntah..tu rumours je la...
    en fairus>> takpe..takde kaitan tu..diaorang just propaganda je tu..

Total Pageviews