Pengikut Setia

2011..update anything?

Hey orang lain 1st day 2011 dah update blog tetapi dawooz ni seorang yang pemalas tulah tak update lagi..Ni pun tengah malam la nak update blog..Sungguh kejam dawooz melayan blog ini..Hahha..anyway,Happy new year all..Dah pasang azam tahun ni ke atau nak pancing balik azam tahun lepas buat diazam tahun ni pulak?


Hoo semestinya azam dawooz banyak sekali..Tetapi memang ada yang tak dapat nak dipenuhi..Hehe.Hari ini dawooz kat rumah je lah...Layan msg ngan tersayang la..Oppss dawooz dah berpunya ek..hehe.. nak taw ke princess yang dah ke memang bertakhta kat hati dawooz ni..ceh..jiwang karat la pulak.. :P

Haaa...yang bergambar tu la princess hati dawooz selama ni..Selama 4 tahun..dah dekat nak masuk 5 tahun je dah ni..Agak-agak korang lama tak ?Insyallah nak berkekalan lar..Maaf yea..dye takde blog dan dye kata tak berminat nak blogging...So i respect on her decision.By the way,awek ni 1st love dawooz.Macam mana dawooz tacle dye?Tu biarla cerita kami berdua jerk..Orangnye cukup je untuk dawooz.Dawooz tak nak la pilih yang cantik2 je..Yang penting Ikhlas terima dawooz seadanya..Yang penting dye taw dawooz ni jenis camner.Im not workaholic.hehe..

Okay..Esok dawooz cuti lagi..Hari Isnin masih cuti je...Praktikal dah tak rasa maw jugak dalam sebulan dah.Log book pun dah nak update selalu..So kena la rajin online carik info yang berguna ni..So harapan untuk tahun ini dawooz nak move forward..Become better man for great women :D ..Ape ke..Nak jadi positive plak..Dan nak selalu update blog ini selalu.

P/S: Selalulah blogwalking sini yea kengkawan :)

0 Response to "2011..update anything?"

Total Pageviews