Pengikut Setia

McProsperity Chicken Burger...Nyumm...Nyumm..



Hey semua..selamat pagi ek..Semalam dawooz balik keja ..Opss temporary keja ek.Sebabnya dawooz berkerja untuk fulfill internship lar...hehe..Balik dari keja tu..dawooz lapar sangat ..So pergi la drivethru katMcDonald...Dawooz tersangat lapar tahap melaun dah..ahaha..
So secepat mungkin order McProsperity.Nilah antara perbualan aku dengan kakak mcD tu.


Tukang order: Good aftanoon sir..Can i take u order?
Pelapar : McProsperity with McFizz 1 set .
Tukang order:That all sir?
Pelapar : That all ..Im hungry(huaaa...sekadar lakonan).
Tukang order: RM16.50 sir.Please pay infront.
Pelapar : Alright.
Selepas bayar tu aku move on ke counter depan tuk amik order yang aku telah buat.Aku suka gak order McD drivethru ni sebabnya service diaorang memang cepat dan pantas.memang la agaknye ek..Kan fast food so fast service la..hehe..tp mcD ni agak mahal kot tetapi sedap gak la...

Aku suka minum mcFizz nie..Tapi agak mahal la yang berharga rm4.20 dah masuk gomen tax..hehe..Tapi rasanya macam orange juice campur minuman bergas la jugak.Rasanya macam nak order lagi satu..hehehe...


Nilah kotak Chicken Prosperity Burger yang comel gitu tapi padat isinya di dalam.Hehe.Gebu pulak tu burgernya..hehe..Sebab sangat terasa empuknya bila dijamah.
Haa...ini pulak isi dalam kotak..nyum..buat perut terasa nak cepat-cepat menjamah segera mungkin...hehe..


Haa..ini plak gambaran sebenarnya burger ni..nyam..nyam..hehe...
Ni plak twister sedap dimakan waktu panas je..Macam frenchfries la jugak..

Hmm..Dawooz takde lain nak update lain..hehe..Kalau ada dawooz update la..

4 Response to "McProsperity Chicken Burger...Nyumm...Nyumm.."

  1. EEan says:

    Ok! Ini sedap. Sngat rindu dengan benda ini. Dekat sini McD die takde prosperity burger. Lagipun tak halal. Haish..

    dawooz says:

    EEan>> Takpe..kalau mcD kat Malaysia sure halal..hehe..takpe2..sedap ke??memang pun hehe

    PReDicToR says:

    wahh sedapnya mcD..lame dah x makan

    dawooz says:

    incik predictor>>>mcD im lovin' it ;)

Total Pageviews