Pengikut Setia

Dawooz : Cute tak awek ni?

Hey...maaf yea kawan-kawan..Dawooz agak sibuk ketika ni.Sebenarnya dawooz belum lagi update buku log praktikal dah satu minggu belum lagi diupdate..Semalam weekend pula sibuk outing dengan kawan-kawan.

Owh ya...Dawooz upload satu gambar ni yang dawooz amik dengan kamera yang tidak seberapa hebatnya je..ala...Camera biasa je nie..Dawooz sebenarnya teringin sangat nak ada DSLR ..Yang lama dulu kala purba pun tak apa,yang penting skill mesti ada kan nak tangkap gambar yeak??Feel mau dalam tu..Deep in the heart..JIwang la pulak ...haha

Nilah awek yang dawooz maksudkan..hehe..korang jangan pulak pikir bukan-bukan.Ni adalah my cousin.She is cute..Really..But,pendiam la wey..hehe...

So...Datang-datang la selalu blog kesepian dawooz ni yerkk ..hehe

6 Response to "Dawooz : Cute tak awek ni?"

  1. chumel je si kecik nyorok2..^_^

    dawooz says:

    hehe..dier pandai berposing tau..hehe :D

    cumel2x,,,,
    bro duduk mana??

    dawooz says:

    adi...i dok sarawak bro...haha..knape??

    afraliza says:

    comey...innocent..suci murni mcm minyak masak..hehe..

    dawooz says:

    afraliza>>Dier comey taw..hehe..tp tak innocent..just tak suke kena gambar je..hehe..

Total Pageviews