Pengikut Setia

Seminggu tak update blog sebab mee segera

Sudah agak seminggu dawooz dah tak update blog yea..Agak sibuk sedikit la..Bukan apa...dawooz sebenarnya jarang gak nak online nie..Yang penting,dawooz akan selalu jenguk blog korang walaupun hanya sekadar sebagai 'silent reader'.Takpun dawooz akan sentiasa papahkan sedikit comment kat blog korang yerkk..

Dawooz bukan taknak update blog ni..sedangkan log book praktikal lagi dawooz dah tak update for two week..gila kan?Sepatutnya besok kena hanta kat supervisor so dawooz terpaksa la berkengkang mata malam ni..hehe.. ..

Anyway,title post tu takda kaitanye dengan tak update ek...hehe :P ..Sebenarnya eden ada satu pic nak berkongsi bersama korang pasal mee segera ni..Kang aku yang kena blame sebabkan tak laku dah mee segera dorang..hehe

KLIK bagi pembesaran yang sehat..

Korang klik la gambar tu besar2 k...KOrang pasti akan suka lagi nak makan mee segera..Sebenarnya agak cuak gak dawooz selepas tengok fakta ni...so dawooz tekad kalau boleh memang jauhkan diri daripada mee segera apa jua jenama dan rasa juga perisa..hehe..kalau dah terdesak tu,terpaksa jugak la kan?


Kita mesti jaga pengambilan pemakanan kita yea..One more thing,tahniah buat pasukan Malaysia..Semoga maju jaya yea..Jangan lupa,bola tu bulat..3 jaringan tu bukan kelebihan yang terlebih.

2 Response to "Seminggu tak update blog sebab mee segera"

  1. erkkk.. mmg tamaw makan dh pasni.. tp nasib baik sy mmg jarang2 makan mee segera pun :)

    Dauz says:

    takpe...baik elakkan je kan??ehehe..drive thru je kat mcD ahaks...haaha..sama gak :P

Total Pageviews