Pengikut Setia

Dawooz will gonna get to job 1 January 2009

30 DECEMBER 2008 today...
Hari-hari terakhir dauz melalui zaman 2008 yang penuh dugaan :D ..
Well...New Year new wishes new hope new experience but no new love.. :D
I'm still single..Sorry for the past what happen to ur dear..Im know that u know what i mean it girl..Sorry...

Bythewayy,cerita baru??
Dauz akan berkerja as promoter...yeah..dapat juak keja ahernya..xla mok diboringkan kelak :D...Janji dapat online...tapi xla selalu macamney b4 kerja n afta spm riya...neway,life must go on...no one know that everyone have their problems :)

Ohhh...bout salary as promoter??
RM 2.50 per hour aiyo...sikit jak macam main cc kat mall cya..hhee...tp my keja xla susah gilak la...kan promoter ajak...xsemestinya 24 jam ada customer mok beli barang coz' im not dealing with clothing thinggy :D

Kerja pun around 8-9 hours bergantung kat syif kerja kita la...faham2 jak la..lepasann spm ajak neyda dapat gaji yang banyak as u be manager or executive :) ...Xapa...daripada dauz kerja di umah tido makan makan tido makan tido mandi ..mun mcamyar,makin lama makin la jadi malas kan??:)

okay kita stop cakap pasal cinta,duit,dan kerja...


Klik gambar di atas untuk gambar 'hulk'

Gambar di atas nya,tyme dauz kat 1Borneo di sabah...Saja jak mok post pic sendiri dalam blog tok..Sorry gambar dalam baju ya terpaksa sengaja di blurr atas sebab yang tidak dapat dinyatakan :D
hehe...
banyak lagi pic sebenarnya sik apa la...dauz post sikit2 jak la ooo :)


KLIK Gambar ya kakya korang dapat tengok la pic yang sebenar...tok la my 2nd trial main2 dengan kamera murahan biasa yang menghasilkan pic yang indah bagi mata dauz...nevermind,seni is subjektif...


P:S Dauz start berkerja..carik jak di tempat shooping complex terkenal di miri keyh :D


0 Response to "Dawooz will gonna get to job 1 January 2009"

Total Pageviews