Pengikut Setia

Di Mana dawooz menghilang??



klik gambar bagi size HULK :D


Sudah agak lama dauz tidak update blog kerana dalam seminggu ini asyik kuar bermain di pakson,mall dan boulevard...kat miri la hehe...Sebabnya??kerana orang tersayang ada kat miri kot..hehe
ermmm...NO COMMENT YA!!!Itu jawapan artis..tapi bukan dauz hehe..
Actually,masa untuk online sekarang ini amatlah terhad bukan macam broadband unlimited celcom broadband tu yea hehe
tak mungkin seorang manusia yang mampu online 24 jam hehe..
apa yang penting,kehidupan seharusnya diteruskan TANPA INTERNET di minda hehe...

Apa yang sedang bermain di minda sekarang ini?
adakah dauz akan teruskan diri dalam bidang blogging mahupun teruskan pencarian jalan kehidupan sendiriri??
ermm....


Mungkin kalian akan jumpa aku dalam masa aku sedang menghantar pizza ke rumah korang???hehe...

Dauz bukan menghilang cuma berhenti seketika dalam dunia online haha...
Malas sudah mo online towk...
Tetapi blog ini tidak akan ditinggalkan untuk selamanya hehe

0 Response to "Di Mana dawooz menghilang??"

Total Pageviews