Pengikut Setia

Here...I', at 1BORNEO(THE LARGEST BIGBANG COMPLEX)...w0w...

Kota Kinabalu Ferry Terminal provides daily se...Image via WikipediaSorry all...
Dauz lom sempat lagik mok upload sekitar pemandangan di Sabah coz' bandwith n uploading speed broadband celcom daily tok sooo sooo lembab ever...Mok online kat CyberCafe d Kota Kinabalu tok bukannya sik berani cuma sik cukup masa jak bah...Bz berjalan ajak sampe yang 'bestfren ever' ya pun marah..Sorry ktk..mek sik lupak ktk k..

Aduh...gila babi naa juak broadband celcom daily tok kata 3G tapi macam xda G alu..What 3G stand for??Xapa...Bowh manas dauz..Janji pat update blog ajak oww..Kamek bawak laptop g sabah eyh...Tp ya la..wi-fi sitok pun lebih kurang jak d Miri..Sama lembab sama slow macam kurak purak3 tito hehehe....

Bytheway,kamek mok bercerita sedikit tentang kompleks Sabah ctowk..aduh...Banyak berubah dah Sabah tok...Last dauz g sabah tahun 2006 masa ya lom ada gik Shopping Complex nowk besar yaa(I mean 1 BORNEO)...Dolok jalan-jalan area pantai Kota kinabalu ajak,dolok kedai macam kat Bintulu ajak lebih kurang p ryte now fuhhhhh...
Miri pun kalah beb..Kalau Miri ada Pakson,Imperial Mall,N boulevard...
Sitok ada CenterPoint,Merdeka Mall macam-macam lagi lah..xsemua dauz dapat pergi coz kamek g 1Borneo ajak dah cukup ngalah besar shopping Complex yang ada di Miri..No wonder urank bruney ani suka pergi ke bruney bah..Selamat ajaa rasanya bah..Harga barang jua buleh lagi ditawar kepada harga melatop atu..waduh beb...

Banyak pic yang ada diambil dauz tapi hampir kesemuanya pic panorama alam dan kandid shit penduduk di Sabah tok..Kalau dah sampey Miri lak ada masa kamek upload la k...For sure kamek sik nyoookong Sabah tok.Im not biassseeddd...hehe..
Kamek SAYANG MIRI...hehe..Miri tetap di hati....

Okay,kamek mok bercakap sikit sal 1Borneo...HUhu...Tapi xdapat la explain very2 full yeah...Kamek bukan touuristtt guide hehe...Tapi apa yang mek dapat kata,mun ktakorang mok g 1Borneo sitok ready jak 2 hari untuk ktk orang shopping d 1Borneo....Lom gik tempat lain ow...Boleh dikatakan semua ada di ctok..Kira ALL-IN-ONE shopping complex becoz' nya The Largest Lifestyle Hypermall in The Asia Pacific ka mun xsilap la..tapi nang besar alu eyh...Ctok senang2 jak korang mok carik StarBuck ka coffee bean ka kfc ka,kenny rogers semua ada mcam di The Springs,Kuching..Tapi masih juak xpat lawan la....hehe...
Ku sempat try Kenny ROgers pun meal,kakya The Chicken Rice Shop...even mak ku shopping i'm online kat StarBucks...ehehhe berjam nunggu orang pompuan mun shopping,gik2 masa MegaSale kan..hehe...

Hoho...Ada my junior teknik juak g sabah katanya..tapi xda jumpa eyhh nadzirah oooo...Sombong ktk ooo...hehe..Sorry mun miak tok terasa wkakakakaka....Kelak la dauz post pic yang ada...Mok kata barang ctok murah,boleh la tahan....p banyak juak barang ciplak sitok..hati-hati mun beli handphone di Sabah...hehe...
Nasib baik dauz sik beli..hehe...
Gonna back tomorrow ke Miri..
Mek homesick dah...
-27 DECEMBER 2008-


my wish for 2009:
Gud Luck all the geng...
I will miss some moment that never let me down hehe... :D
keyh...sleepppppping away hahah

Reblog this post [with Zemanta]

0 Response to "Here...I', at 1BORNEO(THE LARGEST BIGBANG COMPLEX)...w0w..."

Total Pageviews