Pengikut Setia

My Gear>>Sony DSC-S90 Apa itu??

Wah kita berjumpa lagi kita pada nukilan kali ini..Hari ini kita akan berkata-kata tentang gear dalam photography.Namun dauz bukanlah seorang yang pro dalam bidang ini.
Hanya mengikut atas sebab minat dan hobi aja.Untuk maklumat lebih lanjut boleh bertanya dengan assitance yang lebih pro di kedai hehe...

Dauz just guna camera compact aja,Sony DSC-S90 yang bermegapixel 4.2 ajak..
4.2??Sudah cukup untuk mengambil gambar-gambar sekitar kehidupan harian dauz..
Y???Towk la camera yang buat dauz berminat mengambil gambar xkira apa pun..
Tapi biar la apa orang nak kata.Kamera itu aku punya!!!...




Sedikit sebanyak latar belakang camera compact dauz..Sikda specialnya tentang camera tok cuma ya lah gear untuk ambil gambar xpenting asalkan moment yang terpenting kita xtertinggal ba hehe

ku bagi la sikit2 nya pun basic features biasanya lah gear lamak bah

Basic Features

  • 4.1-megapixel CCD.
  • 3x zoom lens (equivalent to a 39-117mm lens on a 35mm camera).
  • Max 10x digital Smart Zoom (@ VGA res), plus 6x Precision Digital zoom.
  • Real-image optical viewfinder.
  • 2.5-inch color LCD monitor.
  • Mostly automatic exposure control, but Manual mode is available.
  • Built-in flash with four modes and an intensity adjustment.
  • 32MB internal memory.
  • Sony Memory Stick storage (no card included), compatible with original Memory Stick as well as the Memory Stick Pro format.
  • USB 2.0 computer connection.
  • 2 AA NiMH rechargeable batteries and charger included.
  • Software for Mac and PC.

Special Features

  • Twilight, Twilight Portrait, Candle, Snow, Beach, Landscape, and Soft Snap modes.
  • Movie recording mode (with sound).
  • Multi-Burst mode and Burst continuous shooting mode.
  • Email (VGA) modes.
  • Shutter speeds from 1/1,000 to 1/8 sec in auto mode; 1/1,000 to two seconds in twilight mode; and 1/1,000 to 30 seconds in manual mode (with automatic Noise Reduction below 1/6 second).
  • Aperture range from f/2.8 to f/10.
  • Creative Picture Effects menu (black and white and sepia).
  • Image Sharpness, Saturation, and Contrast adjustments.
  • Self-timer for delayed shutter release.
  • Macro (close-up) lens adjustment.
  • Spot and Multi-Metering modes.
  • Adjustable AF area and two AF modes.
  • Auto ISO setting or 80, 100, 200, and 400 ISO equivalents.
  • White balance (color) adjustment with five options.
  • DPOF (Digital Print Order Format) and PictBridge printing compatibility.

Ya jak lah dapat ku padah.P apapun lom sampei gik kepuasan ku memegang DSLR

Nikon??
ermmm

Gear=camera

P:S Aku hanya insan biasa hehe

3 Response to "My Gear>>Sony DSC-S90 Apa itu??"

  1. ilek..semua kamera ada kelebihan.

    yoooooooooooo!
    dah ada kamera
    gi photoshoot!

    dauz'sss says:

    pinjam sony a ko ya wang hehe

Total Pageviews