Pengikut Setia

Dawooz : Blogger Tiada Harapan..Aiyak..

Thanks ya kat nadz coz sanggup tagged dawooz sekarang ni.Banyak gak nadz ni dapat awards yea..So dawooz jawap satu je..Tak larat nak jawap semua.

Terima Kasih juga sebab congrat tu k nadz.Laa ni dawooz tengah bercita-cita menjadi blogger harapan boleh ke? Ke langsung takde harapannye.

Sebenarnya kenapa aku nak jadi blogger?
Dalam hati,'Tengok orang lain boleh dapat duit dengan blogging je.'.Itu kata hati dawooz.Tetapi sebenarnya tidak terlintas dalam fikiran pun blogging ini untuk dapat duit,cuma nak jadikan blog ini sebagai cara ekprementasi meninta dunia..Cheewahh..Ayat skema tu..hehe..

Sebenarnya dulu masa di Tingkatan 5 lagi sebenarnya dawooz dah start aktiviti blogging ni,cuma sekarang je lagi nak fokus dan konsisten.Sayang beb kalau blog dah ada tapi tak maintain ..Kalau nak blogging pasal nak dapat duit tak yah laa..Blogging ini macam menulis buku cuma kita menulis secara online je :) ..

Klah..tak tau plak nak tagged sape dengan award nie ya..Takpe la..lain kali la nak tagged kawan-lawan-kawan :) .Sekarang ni,aku sedang sibuk nak prepare untuk praktikal nanti.

0 Response to "Dawooz : Blogger Tiada Harapan..Aiyak.."

Total Pageviews