Pengikut Setia

Dawooz : Sibuk kot hari ini..

Selamat Tengahari yea semua..Semalam aku.dawooz tak dapat nak update sebabnya sibuk sangat..Alkisahnya,aku tengah buat preparation untuk menunaikan latihan industri politeknik.Latihan industri ini student wajib hadir untuk 20 minggu lamanye.Iaitu sama dengan lebih kurang 5 bulan ini termasuk hari sabtu dan ahad.Tapi weekend tak payah la kerja.


Kelmarin dawooz sibuk pergi kat satu bank.Cimb bank dawooz nak aktif balik akaun,yelah dah 2 tahun tak guna akaun kat cimb bank kan.So terpaksa la kena aktif balik.Nasib baik gakla sempat aktif sebab pergi bank hari sabtu yang kebetulan buka kan.So,dawooz aktifkan je akaun tu dengan topup akaun sebanyak rm50 supaya aktif balik.Then mesti kuarkan paling minimum rm1.Tapi dauz kuarkan gak rm10.Ni mesti dilakukan di kaunter bank yea.Bukannya menggunakan mesin atm.Susahkan?

So sebagai pengajaran,jangan biarkan akaun bank anda tidak aktif kerana apabila diwaktu memerlukan ia akan menyusahkan anda sendiri.Pesanan penajaa ini dibawakan tuutt...ehhe..Sebaiknya jangan biarkan akaun bank anda dibawah RM10 macam aku ni.Tak amik kisah pun...

Pas aku g aktifkan akaun ,aku p la jenjalan cari sesuatu.Sesuatu yang menghilangkan dahaga.Ya..air..Bukan eh..Ais..Yeah..Aku dapat idea.Jalan2 la kat satu tempat ni..Cari cendol la ..tapi cendol cincau jerkk...



Sedap tak??ehe..Harga pun okay je..Dalam rm2.50 kot..Isi kandungan pun banyak jugak shendol nie..hehe..Bytheway,hari ini aku nak pergi copy gambar passport.Nak ready untuk keesokannya..

4 Response to "Dawooz : Sibuk kot hari ini.."

  1. EEan says:

    Kat uk takde cendol ==

    dawooz says:

    eean...takpe bro..leh buat ccendol sendiri lerr ...hehe

    NurAz says:

    nak komen pasal cendol ni..macam best tengok...meliur-liur mulut aku. ada pulut tak shendol ni bro?

    Dauz says:

    takde pulut la..
    tp ade cendol pulut campur santan..haha...sedap wooo

Total Pageviews