Pengikut Setia

Dawooz : Manchester United dan Aku.

Malam ni yang dah nak bertukar tarikh ni aku mengambil kesempatan untuk mengupdate sekali lagi blog aku sementara masih ada masa nak update blog.Nanti kalau aku dah start praktikal nanti,gerenti je aku jarang update blog.Yelah,tentulah letih nanti semasa praktikal.hehe..aku assume je la..hehe..

Okay..kali ini aku nak berkongsi cerita pasukan yang aku minat selama ini,Iaitu Manchester United walaupun aku ni takdelah fanatik sangat dengan bola yang bulat ni.Aku hanya mengambil tahu sedikit sebanyak tentang dunia English Premier League ni.Aku minat Manchester United sejak zaman Robbie Keane lagi,sejak zaman Peter Schmeichal( ntah betul ke tak aku eja nie) jadi GoalKeeper lagi nie..Sekarang ni Van Der Sar pun boleh tahan jugak la.

Rasanya aku nak cerita panjang lagi,tetapi aku nak tido la dulu.Terlampau penat sudah.Anda pulak suka pasukan mana?yang perempuan mesti banyak minat kat player Manchester City kan?Tak pun Arsenal ke,atau lain-lain.Ada pandangan??hehe

3 Response to "Dawooz : Manchester United dan Aku."

  1. EEan says:

    Aku suke arsenal sbb maen lawa..
    Tapi MU aku suke sebab selalu menang.. haha
    Kan bagus kalau leh combine due2 bende tu...
    ps: aku lagi minat badminton dgn basketball..

    dawooz says:

    aku tak minat sangat badminton..hehe..
    tp aku minat basketball la :)..
    Takpe2..alangkah baguihnya kalau kat Malaysia ni main cam MU ke arsenal ke..takpun team bawah2 EPL pun dah ok..hehe..Ohhh Malaysiaku..hehe

    smp4 says:

    Glory Manchester United

Total Pageviews